ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 13-10-2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Κατά την υπ΄ αριθ. 21 της 13ης Οκτωβρίου 2014 συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

1. Eξέλεξε ως νέο Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (με βάση το άρθρο 77, Ν.3852/2010), τον γιατρό κ. Κων/νο Τζαγκαράκη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε επίσης:

2. Στην αποδοχή ένταξης της πράξης «Οδηγός Πόλης Δήμου Μαλεβιζίου».
3. Στην έγκριση πρακτικών της Επιτροπής του άρθρου 8 του Ν.3463/2006 αναφορικά με την ονομασία και μετονομασία δημοτικών οδών και πλατειών.
4. Στην αποδοχή χρηματοδότησης και τροποποίηση του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων του Δήμου Μαλεβιζίου τρέχοντος οικονομικού έτους.
5. Στην έγκριση μετάβασης και ψήφιση πίστωσης για την αντιμετώπιση δαπανών μετάβασης των Αντιδημάρχων Κουτσογιάννη Χαράλαμπου και Βαλτζάκη Γεωργίου στην Αθήνα.

Αποφάσισε επίσης:

6. Την έγκριση τεχνικού ελέγχου οχημάτων του Δήμου και ψήφιση πίστωσης 2.500,00 € για την αντιμετώπιση της δαπάνης με ένταλμα προπληρωμής.
7. Την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης και ψήφιση πίστωσης για το έργο «Συντήρηση -ανάδειξη και αποκατάσταση παραδοσιακού νερόμυλου Κρουσώνα».
8. Την έγκριση υψομετρικής μελέτης οδών που συνορεύουν με το Ο.Τ. 93, της Μ1/14 μεμονωμένης πράξης της πολεοδομικής ενότητας Γαζίου.
9. Την τροποποίηση προϋπολογισμού - έγκριση μελέτης - ψήφιση πίστωσης και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή πετρόκτιστου τοιχίου στην Τ.Κ. Αστυρακίου».
10. Την έγκριση 2ου Α.Π.E και 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου «Αποκατάσταση - συμπλήρωση υποδομών γηπέδου 5Χ5 στο αθλητικό κέντρο Κρουσώνα».
11. Την έγκριση 2ου ΑΠΕ - τακτοποιητικού για το έργο «Ανάπλαση πλατείας Αστυρακίου».
12. Την έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. για το έργο «Αποκατάσταση δημοτικών χώρων οικισμού Αστυρακίου».
13. Την έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής για την προμήθεια «Βελτίωση αστικού εξοπλισμού της ΔΕ Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου για την ομάδα 1 «Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού ενημέρωσης επιβατών στις στάσεις» και ομάδα 22 «Μεταλλικά στέγαστρα στάσεων».
14. Την αποδοχή ένταξης για το έργο «Αλλαγή χρήσης υφισταμένου χώρου σε εκθετήριο πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς του οικισμού Σάρχου Δήμου Μαλεβιζίου».
15. Τη συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του Έργου «Διαμόρφωση τμήματος πλατείας στην Τ.Κ. Κεραμούτσι του Δήμου Μαλεβιζίου» .
16. Τη συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του Έργου «Διαμόρφωση αύλειου χώρου σχολείου και παιδικής χαράς Μονής».
17. Την τροποποίηση προϋπολογισμού - Έγκριση και τρόπο εκτέλεσης της προμήθειας σφραγίδων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, συνολικής δαπάνης 492,00 €.
18. Την έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Μαλεβιζίου τρέχοντος οικονομικού έτους αποδοχή επιπλέον χρηματοδότησης επιχορηγούμενου έργου, προμήθεια έξυπνων καρτών για την ψηφιακή υπογραφή και ενίσχυση κωδικών για έξοδα κίνησης αιρετών.
19. Τον ορισμό του Δημοτικού Συμβούλου Εμμαν. Παπαδομανωλάκη ως Προέδρου και του Γεωργ. Βαλτζάκη ως αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου.
20. Την τροποποίηση προϋπολογισμού - Έγκριση και τρόπο εκτέλεσης της προμήθειας «Έξυπνων καρτών για την ψηφιακή υπογραφή», συνολικής δαπάνης 2.500,00 €.
21. Την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης στο πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» (Π.Α.Α. 2007-2013) Μέτρο 322: «Ανακαίνιση και ανάπτυξη των χωριών» της Πράξης «Βιοκλιματική Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου».
22. Ενέκρινε το αίτημα της Βλαστάκη Καλλιόπης ,μισθώτριας του κυλικείου εντός του 2ου Δημ. Σχολείου Κρουσώνα που αφορά μείωση μισθώματος.
23. Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε την δωρεά λαβάρου του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου που πρόσφερε στο Δήμο η κ. Πλάτωνος.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA