ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 27-10-2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Τη Δευτέρα 27/10/2014 και ώρα 1 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, στην οποία παρέστη, μετά από σχετική πρόσκληση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Τον κ. Περιφερειάρχη ευχαρίστησε η Δημοτική Αρχή για την άριστη και αποδοτική συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα με τον Δήμο μας, επ' ωφελεία των κατοίκων του Μαλεβιζίου.
Τον κ. Αρναουτάκη καλωσόρισε αρχικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Τριγώνης και ακoλούθως ο Δήμαρχος κ. Κώστας Mαμουλάκης αναφέρθηκε στην υποδειγματική συνεργασία του Δήμου μας με τον Περιφερειάρχη, τονίζοντας το πραγματικό ενδιαφέρον του κ. Αρναουτάκη και τις προσπάθειές του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας. Ο κ. Δήμαρχος πρόσφερε στον Περιφερειάρχη, ως αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής του στο Δήμο μας, μια σειρά βιβλίων σχετικών με το Μαλεβίζι.

Ακολούθως, στην ίδια συνεδρίαση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσίασε τα αποτελέσματα σειράς μελετών που έγιναν σχετικά με το μείζον θέμα της καλωδιακής διασύνδεσης της Κρήτης με την ηπειρωτική χώρα, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Μαλεβιζίου επιμένει αταλάντευτα στις αρχικές θέσεις του, να δημιουργηθούν στην Κορακιά οι εγκαταστάσεις υποδοχής του καλωδίου, με τη δημιουργία εκεί Σταθμού Μετατροπής. Στη θέση αυτή συνηγορεί απολύτως ο Περιφερειάρχης, και συνολικά η Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Ευριπίδης Κουκιαδάκης και Βιργινία Μανασάκη.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA