ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 10-11-2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Την Δευτέρα 10/11/2014 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, που πήρε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:
 1. Ενέκρινε την επιστροφή ποσού 422,48 € στην Κ/Ξ Ατσαλάκης Μιχαήλ και Καλούρης Ιωάννης ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα.
 2. Τροποποίηση προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους για την αποδοχή επιχορήγησης εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών και την προμήθεια και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στην Δ.Κ. Ροδιάς, θέση «Πάνω Χωριό».
 3. Tροποποίηση προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.
 4. Ψήφιση πίστωσης 12.951,69 € για απόδοση επιχορήγησης στο ΔΟΚΑΠΠΑM από την κατανομή έτους 2014, προς κάλυψη λειτουργικών δαπανών.
 5. Βεβαίωση και είσπραξη αποζημίωσης χρήσης μισθίου από τον μισθωτή κ. Κων/νο Ξυλούρη (πρατήριο πώλησης καυσίμων και ανταλλακτικών) για τη χρήση ακινήτου στον Κρουσώνα
 6. Ψήφιση πίστωσης για την αντιμετώπιση δαπανών μετάβασης του Δημάρχου και της Εντεταλμένης Δημοτικού Συμβούλου Αποστολάκη Ευαγγελίας.

Επίσης:

 • Αποφάσισε τη λύση της μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας Οικονόμου Νικολάου.
 • Συγκρότησε επιτροπή παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων Δήμου».
 • Ενέκρινε την παραλαβή της μελέτης «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ».
 • Ενέκρινε τη χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου «Διάνοιξη & διαμόρφωση τμημάτων των οδών Θριάμβου & Στεφανογιάννη της Δ.Ε. Γαζίου».
 • Όρισε εκπροσώπους του Δήμου για τη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, περιόδου 1940-1945 «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ» που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στα Καλάβρυτα.

Ακόμη, στην ίδια συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο:

 • Ενέκρινε την υπ' αριθ. 114/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΚΑΠΠΑΜ για «Ίδρυση Κεντρικού Μαγειρείου (εργαστήριο παρασκευής γευμάτων) στο ΔΟΚΑΠΠΑΜ».
 • Ενέκρινε τον τρόπο εκτέλεσης της προμήθειας «αδρανών υλικών για την διαμόρφωση του νέου χώρου εγκατάστασης της μάντρας της υπηρεσίας καθαριότητας», προϋπολογισμού δαπάνης 15.000,00 €.
 • Ενέκρινε την «Προμήθεια λαμπτήρων και υλικών για τη συντήρηση των δικτύων δημοτικού φωτισμού και κτιριακών εγκαταστάσεων», συνολικής δαπάνης 5.000,00 €
 • Ψήφισε πίστωση 3.000 € για την αντιμετώπιση των δαπανών της εργασίας «Φύτευση και συντήρηση πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους»
 • Τροποποίησε την 350/2014 και 349/2014 αποφάσεις του Δ.Σ. και προέβη στην αντικατάσταση μελών των Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου, και του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., σχετικά με την εκπροσώπηση των δύο φύλων.
Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την καθιέρωση παρέλασης στον Δήμο Μαλεβιζίου για τον εορτασμό των Εθνικών Εορτών και όρισε ως χώρο διεξαγωγής της την λεωφ. Ελ. Βενιζέλου.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη

Διαύγεια
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA