ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2-2-2015 PDF Εκτύπωση E-mail

Tην Δευτέρα 2/2/2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που συζήτησε και πήρε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Κατ' αρχήν έγινε η Βράβευση του Νικολάου Σαββάκη με αφορμή την υποτροφία που έλαβε ως αριστούχος του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Περιβαλλοντική και Υγειονομική Μηχανική» του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση για τα ετοιμόρροπα κτίρια της Ροδιάς.
Στη συνέχεια, συζητήθηκαν:

 1. Η διάθεση αυτοκινήτων σε Υπηρεσίες, αποκεντρωμένες υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ, του Δήμου Μαλεβιζίου.
 2. Η επανεξέταση της 515/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά μείωση μισθώματος κυλικείου εντός του Γυμνασίου Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου, αναφορικά με τον χρόνο έναρξης της μείωσης. Επίσης, η επανεξέταση της 516/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά μείωση μισθώματος κυλικείου εντός του 2ου -3ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Μαλεβιζίου, αναφορικά με τον χρόνο έναρξης της μείωσης .
 3. Αποφασίστηκε η παραχώρηση οικοπέδου εκτάσεως 2.470 τμ στην περιοχή Αλμυρός ιδιοκτησίας του Δήμου, στη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.
 4. Έγινε δεκτή η έγκριση όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Μαλεβιζίου για την υλοποίηση της πράξης «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Μαλεβιζίου
 5. Εγκρίθηκε η παραχώρηση οικογενειακού τάφου στην Δ.Ε. Κρουσώνα στην οικογένεια Λυδάκη.
 6. Εγκρίθηκε ο τρόπος εκτέλεσης της Προμήθειας «Προμήθεια σφραγίδων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου», συνολικής δαπάνης 492,00 €.
 7. Εγκρίθηκε η χορήγηση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων», η 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ» και η χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ INTERNET CAFÉ».
 8. Εγκρίθηκε η μελέτη και ο καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο «Αλλαγή χρήσης υφισταμένου χώρου σε εκθετήριο πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς του οικισμού Σάρχου Δήμου Μαλεβιζίου».
 9. Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Προσωρινής Παραλαβής των Έργων: «Ανάπλαση πλατείας Αστυρακίου», «Κατασκευή πετρόχτιστου τοιχίου στη Τ.Κ. Μαράθου», «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Μονή», «Κατασκευή τοιχείου στην Δυτική είσοδο του οικισμού Γαζίου», «Κατασκευή δρόμου στην Τύλισο», «Συντήρηση παλαιάς κρήνης στην Τ.Κ. Αηδονοχωρίου», «Ανάπλαση δημοτικών σχολείων και περιβάλλοντα χώρου Αηδονοχωρίου, Αστυρακίου, Καμαριώτη Γωνιών του Δήμου Τυλίσου», «Ανάπλαση πλατείας κτιρίου Πολιτιστικού Συλλόγου Πολύδροσου Δήμου Μαλεβιζίου» και «Αποπεράτωση κτιρίου και δημιουργία εκθετηρίου Δ. Μαλεβιζίου ».
 10. Έγινε ο ορισμός εκπρόσωπων του Δήμου, στην επιτροπή παραλιών (ΠΔ 23/2000), η οποία αποφαίνεται για τον χαρακτηρισμό ή μη των παραλιών ως πολυσύχναστων.
 11. Εγκρίθηκε ο πολεοδόμηση του Δυτικού Πολεοδομικού Κέντρου (Ξεροπόταμος).

Τέλος, εκτός ημερησίας διατάξεως αποφασίστηκε:

 1. Η έγκριση για χορήγηση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διάνοιξη & Διαμόρφωση τμημάτων των οδών Θριάμβου & Στεφανογιάννη της ΔΕ Γαζίου» και
 2. Η έγκριση κατανομής της κρατικής επιχορήγησης που αφορά την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου (Α Δόση 2015).

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη

Διαύγεια
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA