ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 31-8-2015 PDF Εκτύπωση E-mail
Την Δευτέρα 31-8-2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, που συζήτησε διάφορα θέματα και έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1.Κατ' αρχήν, ενέκρινε τον Κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου. Παράλληλα ενέκρινε την προμήθεια βιβλίων από τη δωρεά Μπαμιεδάκη, προϋπολογισμού δαπάνης 4.000,00 € .
2.Εγκρίθηκε τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου Μαλεβιζίου τρέχοντος οικονομικού έτους σύμφωνα με σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
3.Εγκρίθηκε η εναρμόνιση των συντελεστών τελών Καθαριότητας- Ηλεκτροφωτισμού για την αντιμετώπιση των δαπανών παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και φωτισμού και η επέκταση του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων από το έτος 2016 στις Δημοτικές Ενότητες Τυλίσου και Κρουσώνα.
4.Ψήφισε πίστωση 25.903,38€ για απόδοση επιχορήγησης στο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου, από την Ζ' και Η' κατανομή έτους 2015 , προς κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών.
5.Ψήφισε πίστωση 280,42 € και έγκριση μετάβασης του Δημοτικού Συμβούλου Αεράκη Γεωργίου στην Αθήνα στις 29-7-2015 στο Υπουργείο Πολιτισμού για την προώθηση πολιτιστικών θεμάτων του Δήμου Μαλεβιζίου, του Αντιδημάρχου Κύρκου Αθανάσιου στην Αθήνα στις 17-6-2015, για συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ιωάννη Τσιρώνη, για την προώθηση του έργου «Πράσινη Αγροτική Κοινότητα Κεραμουτσίου και του Αντιδημάρχου Σαλούστρου Αριστομένη στην Αθήνα στις 2-7-2015 , σε προγραμματισμένη συνάντηση στην ΕΕΤΑΑ για προώθηση θεμάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
6.Έγκρίθηκε ο τρόπος εκτέλεσης της «προμήθειας εξοπλισμού διοργάνωσης εθελοντικού καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων», συνολικής δαπάνης 500,00€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ» και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών, προϋπολογισμού δαπάνης 492,00€.
7.Έπίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε στην έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου « Κατασκευή αγωγού ομβρίων για την αντιπλημμυρική προστασία δυτικού τμήματος της Λεωφόρου Πολύδροσου», του έργου με τίτλο «Διαπλατύνσεις-αποκατάσταση οδών & Κ.Χ. του Δήμου», της Αποκατάστασης κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών δρόμων στην ευρύτερη περιοχή της Αμμουδάρας, του έργου «Συντήρηση - αποκατάσταση φωτιστικών σωμάτων σε τμήμα της οδού Παπανδρέου στην Αμμουδάρα», του έργου «αποκατάστασης κτιρίου του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Μαράθου, και του έργου «Αποκατάσταση φρεατίων οδοφωτισμού στην περιοχή Αμμουδάρας».
8.Ενέκρινε παράταση εκτέλεσης εργασιών για το έργο με τίτλο «Διαμόρφωση & Καλλωπισμός Πλατείας Αχλάδας».και της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου πρώην Δήμου Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου» .
9.Ενέκρινε τον τρόπο εκτέλεσης και ψήφιση πίστωσης για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών και άλλων δομικών υλικών για λοιπές κατασκευές», του έργου αντιμετώπιση εκτάκτων καταστροφών και καθιζήσεων οδοστρωμάτων Γαζίου, προϋπολογισμού δαπάνης 8.499,90 €, του έργου «Καθαιρέσεις και διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων», προϋπολογισμού δαπάνης 10.500,00 €, της εργασίας «Εκτέλεση ειδικών διαγραμμίσεων» και ψήφιση πίστωσης με προϋπολογισμό 1.500,00 €., της προμήθειας ελαστικών οχημάτων και μηχανημάτων της υπηρεσίας, προϋπολογισμού 14.944,50 € , της προμήθειας χρωμάτων και μονωτικών στην Δ.Ε. Τυλίσου προϋπολογισμού 10 .000,00 €., και της προμήθειας και τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων και σταθερών εμποδίων προϋπολογισμού 3.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
10.Ενέκρινε την διάθεση πίστωσης 502,47 € για επαύξηση ισχύος από 10 KVA σε 25 KVA στο Εκθετήριο Πολιτιστικής - Λαογραφικής Κληρονομιάς του Οικισμού Μονής του Δήμου Μαλεβιζίου.
11.Ενέκρινε την παραλαβή της μελέτης «υδραυλική μελέτη ανάπλασης οδού Ελευθερίου Βενιζέλου» και την ανάκληση της 322/2015 απόφασης του Δ.Σ. και έγκριση τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού γυμναστηρίου στο αθλητικό κέντρο Κρουσώνα (πακέτα β΄και γ΄)», προϋπολογισμού δαπάνης 13.184,00 €, ύστερα από άγονο διαγωνισμό.
12.Εξέτασε και ενέκρινε το αίτημα του Σύλλογου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου, σύμφωνα με την 6/2015 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφορίας, διάφορες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Αγίας Πελαγίας σύμφωνα με την 7/2015 απόφαση Επιτροπής Κυκλοφορίας, την τοποθέτηση προστατευτικών κολωνακίων στο χώρο στάθμευσης στην Αγία Πελαγία, στα εξωτερικά πεζοδρόμια στην περίμετρό της και τοποθέτηση στάσης στη θέση «Ποτού» για το λεωφορείο των ΚΤΕΛ .
13.Ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής του άρθρου 8 του ν.3463/2006 αναφορικά με την ονομασία και μετονομασία δημοτικών οδών και πλατειών.
14.Ενέκρινε την αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μαλεβιζίου και τέλος ενέκρινε την παράταση παραχώρησης χρήσης κτιρίου της καταργημένης σχολικής μονάδας του Δημοτικού Σχολείου Μονής στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονής Δήμου Μαλεβιζίου.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη

Διαύγεια
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA