problems clearing cache file /var/www/vhosts/gazi.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/7aee87e9a79e198ffeee67963016db3fproblems clearing cache file /var/www/vhosts/gazi.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/436361124e92e1d2002938fcaaff2a8aproblems clearing cache file /var/www/vhosts/gazi.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/85f9e0f38a08d2fdfc1f9970e0d09f39problems clearing cache file /var/www/vhosts/gazi.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/d697892016c893e9975d64fee0c579a0 Εορτάζει ο Πολιούχος του Κρουσώνα Άγιος Χαράλαμπος
Εορτάζει ο Πολιούχος του Κρουσώνα Άγιος Χαράλαμπος Εκτύπωση
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016
Εορτή του Πολιούχου του Κρουσώνα Αγίου Χαραλάμπους η σημερινή ημέρα, με τον οικισμό του Δήμου Μαλεβιζίου να βάζει τα γιορτινά του και να υποδέχεται πλήθος πιστών. Ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. κ. Ειρηναίου τελέστηκε ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας Βιργινία Μανασάκη - Ταβερναράκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, ο τ. Βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης, Πρόεδροι οικισμών, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ακολούθησε περιφορά της εικόνας στους δρόμους του Κρουσώνα, με τους πιστούς να προσκυνούν τον Άγιο Χαράλαμπο και τις καμπάνες των εκκλησιών να χτυπούν χαρμόσυνα.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει