Δωρεά φαρμάκων από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου Εκτύπωση
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017
Σε μια νέα δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαλεβιζίου, προχώρησαν τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Η. Νικόλας Σπετσίδης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Ομίλου Δημήτρη Σαμψών επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής Εύη Αποστολάκη και τους παρέδωσαν δυο κούτες με φάρμακα, ορισμένα εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ακριβά, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τους Ροταριανούς για τη νέα δωρεά τονίζοντας: «Το Κοινωνικό μας Φαρμακείο όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, έχει γίνει αποδέκτης σημαντικών δωρεών από την Ελλάδα και το εξωτερικό κι αυτό μας δίνει την δυνατότητα, σε συνεργασία με εθελοντές φαρμακοποιούς, να προσφέρουμε αυτά τα φάρμακα σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου για την προσφορά τους και να ευχηθώ να είναι πάντα καλά για να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ρ. Ο. Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης ανέφερε: «Για μια ακόμα φορά στηρίζουμε μια δομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Ομίλου, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους δωρητές των φαρμάκων αυτών, ιδιαίτερα δεν την κ. Δέσποινα Λημνιωτάκη και τον Ροταριανό Δημοσθένη Μαράκη για την καθοριστική συμβολή τους και να συγχαρώ τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και τους συνεργάτες του για την τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μαλεβιζίου».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει