Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου SUPER 904 ECO MISSION 2: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ 2013
SUPER 904 ECO MISSION 2: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ 2013 PDF Εκτύπωση
Μετά από έναν χρόνο ...το ραντεβού ανανεώνεται ξανά !!
Η πρώτη SUPER ECO MISSION δράση καθαρισμού της παραλίας της Ψαρομούρας στην Αγία Πελαγία , έδωσε έναρξη το 2011 σε μια οικουμενική προσπάθεια οικολογικής ευαισθησίας.
Δύτες, ιδιωτικοί φορείς, οι δημοτικές αρχές της περιοχής και φυσικά πλήθος εθελοντών, έδωσαν το παρόν καθαρίζοντας εξονυχίστηκα τον βυθό της παραλίας της Ψαρομούρας.
Με την σύσσωμη συνεργασία δημοτών και αρχών, η παραλία της Ψαρομούρας Καθαρίστηκε χαρίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης στους κολυμβητές και δίνοντας ένα παράδειγμα οικολογικής συνείδησης και υπευθυνότητας.
Το SUPER ECO MISSION 2 ,βαδίζοντας στα χνάρια του προηγούμενου, προσδοκά να γίνει πράξη για ακόμα μια χρονιά , σε διαφορετικό σημείο, η γενικευμένη απαίτηση των δημοτών και των τουριστών να κολυμπούν σε καταγάλανα και καθαρά νερά.
Το Σάββατο 12 Μαίου, ελάτε όλοι μαζι με τον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER 904 να στηρίξουμε την δεύτερη αποστολή καθαρισμού της κεντρικής παραλίας της Αγίας Πελαγίας, σε συνεργασία με φορείς και δύτες.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ: ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΛΑΔΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ, ΝΕΡΟ ΑΥΡΑ, FRESH SNACK
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA