Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δήλωση Κώστα Μαμουλάκη για το κλείσιμο της ΕΡΤ
Δήλωση Κώστα Μαμουλάκη για το κλείσιμο της ΕΡΤ PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013
Με θλίψη, έκπληξη, αλλά και προβληματισμό, πληροφορήθηκα την απόφαση για κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης.
Θλίψη γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται από τη μια στιγμή στην άλλη στο δρόμο, ενώ παράλληλα χάνεται η συνέχεια μιας πλούσιας ιστορίας, που περιλαμβάνει αστείρευτα αποθέματα πολιτισμού.
Έκπληξη, γιατί τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη. Μια εξέλιξη που σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα μας στιγμή, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλεί να λύσει.
Προβληματισμό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Γιατί εάν τόσο εύκολα θυσιάζεις την ιστορία σου, τότε πολύ ευκολότερα θυσιάζεις το μέλλον σου.
Σίγουρα έπρεπε να γίνουν ουσιαστικές κινήσεις εξορθολογισμού και απαγκίστρωσης της ΕΡΤ από τις κομματικές σκοπιμότητες και τις αμαρτίες του παρελθόντος. Τα αδύνατα σημεία όμως αυτά, δεν δικαιολογούν την απόφαση να σιγήσει εν μια νυκτί, η φωνή που ενώνει τους Έλληνες στα πέρατα της οικουμένης.
Ελπίζω κι εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική, να επανεξεταστεί η πολιτική αυτή και να δοθεί μια βιώσιμη, ρεαλιστική και αποτελεσματική λύση, που θα εξασφαλίζει την συνέχιση της πολύτιμης κληρονομιάς της δημόσιας τηλεόρασης.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA