Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ημερίδα με θέμα την σύνδεση της Κρητικής παραγωγής με τις τουριστικές μονάδες, στο Μαλεβίζι
Ημερίδα με θέμα την σύνδεση της Κρητικής παραγωγής με τις τουριστικές μονάδες, στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Παρασκευή 20 Φεβρουσαρίου 2014
Την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:00 στο Τεχνόπολις, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Κρητική παραγωγή και τουρισμός - Ευκαιρία διαφοροποίησης και αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος», με σκοπό τη σύνδεση των παραγωγών Κρητικών προϊόντων με τους ξενοδόχους του δήμου Μαλεβιζίου, και στόχο την πιθανή συνεργασία τους.
Τα εξαιρετικής ποιότητας αγροτικά προϊόντα που παράγονται στο Μαλεβίζι αποτελούν σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τόπο και στους στόχους της δημοτικής αρχής, είναι η ανάδειξή τους με κάθε διαθέσιμο τρόπο.
Η σύνδεση του τουριστικού προϊόντος και της αγροτικής παραγωγής με τη μορφή συμφωνιών συνεργασίας, μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη τόσο ως προς την διαφοροποίηση της τουριστικής ταυτότητας του τόπου, όσο και ως προς στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της ενδοχώρας.
Η ανάδειξη άλλωστε των παραδοσιακών προϊόντων και η ενσωμάτωσή τους στον τουριστικό σχεδιασμό, μπορούν να αποτελέσουν έναν από τους πρώτους λόγους επιλογής προορισμού, από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Με την δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων, είναι δυνατή η συνεργασία των δυο πλευρών με αμοιβαία οφέλη και για αυτό η δημοτική αρχή προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στην Ημερίδα, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων μπορούν να επικοινωνούν για λεπτομέρειες και πληροφορίες με την Εύη Αποστολάκη στα τηλέφωνα:2810-822236, 6947-025662, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με τον Θέμη Κληρονόμο στο τηλ: 6942-668485 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA