Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ας μιλήσουμε για νόμιμες εξαρτήσεις...Μια πρόταση αντιμετώπισης για το αλκοόλ και τον τζόγο σε περίοδο οικονομικής κρίσης»
Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ας μιλήσουμε για νόμιμες εξαρτήσεις...Μια πρόταση αντιμετώπισης για το αλκοόλ και τον τζόγο σε περίοδο οικονομικής κρίσης» PDF Εκτύπωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε σε ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση που οργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας, με θέμα «Ας μιλήσουμε για νόμιμες εξαρτήσεις...Μια πρόταση αντιμετώπισης για το αλκοόλ και τον τζόγο σε περίοδο οικονομικής κρίσης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, στις 17.30 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας στο Τσαλικάκι. 
Θα γίνει εισήγηση από την κα. Βρέντζου Ακριβή και την κα. Τσαγκαράκη Μαρία αναφορικά με την εξάρτηση από το αλκοόλ και τον τζόγο, με έμφαση στην έξαρση του φαινομένου στην Κρήτη, ειδικά στις νεαρές ηλικίες, και θα υπάρξει ενημέρωση για τα προγράμματα θεραπείας που παρέχονται δωρεάν από ειδικούς του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στο Ηράκλειο Κρήτης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και απονομή αναμνηστικών για όσους/ες παρακολούθησαν ομάδες συμβουλευτικής γονέων και αναζήτησης εργασίας στον Δήμο Μαλεβιζίου μέσα στο 2014.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Κουτσογιάννης Χαράλαμπος

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA