Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Αλμυρό - Αναρτήθηκε η τοπογραφική αποτύπωση 600 στρεμμάτων
Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Αλμυρό - Αναρτήθηκε η τοπογραφική αποτύπωση 600 στρεμμάτων PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014
Στον χώρο ανακοινώσεων της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Μαλεβιζίου, στην πλ. Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, αναρτήθηκε η τοπογραφική αποτύπωση της περιοχής των 600 περίπου στρεμμάτων, που ξεκινάει από το «μάτι» του Αλμυρού ποταμού και καταλήγει μέχρι τη θάλασσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά μέχρι την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα τοπογραφικά διαγράμματα της μελέτης, να προσκομίσουν τίτλους ιδιοκτησία μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα και να προσδιορίζουν τη θέση στην οποία αναφέρονται οι τίτλοι που κατέχουν.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, σε δηλώσεις του τόνισε: «Πλησίασε ακόμα περισσότερο η ώρα του ξεκαθαρίσματος στην περιοχή του Αλμυρού. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, δεν είναι μόνο πολεοδομικό το θέμα, είναι τεράστια τα περιβαλλοντικά οφέλη σε ένα μοναδικό για τον τόπο μας υγροβιότοπο, που έχει βιαστεί κατ' επανάληψη από τον άνθρωπο. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτού του έργου, το οποίο μάλιστα καλύψαμε από ίδιους πόρους του δήμου μας».
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο αίτημα - απαίτηση από την πλευρά του Ελληνικού δημοσίου χρονολογείται από τον Μάιο του 1997. Τον Ιούλιο του 2011, σε συνάντηση του δημάρχου Κ. Μαμουλάκη με τους εθελοντές της WWF, ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί να προχωρήσει στην μελέτη κτηματογράφησης από ίδια έσοδα, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του δήμου, αφού το έργο αυτό αποτελούσε προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA