Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων
Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων PDF Εκτύπωση

Τρίτη,29/9/2015

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου) αλλά και της Παγκόσμιας Ημέρας Αλτχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου), το τμήμα του ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ προγραμματίζει ενημερωτικές ομιλίες και εκδήλωση. Συγκεκριμένα έχουν καθοριστεί οι παρακάτω δράσεις:

  • Στο ΚΑΠΗ ΚΑΛΕΣΩΝ, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Άνοια. Πρόληψη - συμπτώματα - αντιμετώπιση» με την ψυχολόγο Μουντάκη Πελαγία την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:00π.μ.
  • Στο ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Άνοια. Πρόληψη - συμπτώματα - αντιμετώπιση» με την ψυχολόγο Μουντάκη Πελαγία την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:00π.μ.
  • Στο ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Άνοια. Πρόληψη - συμπτώματα - αντιμετώπιση» με την ψυχολόγο Μουντάκη Πελαγία την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 .

Και στα τρία ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το πρόγραμμα της νοητικής ενδυνάμωσης από την Κοινωνική Λειτουργό και εκτίμηση των γνωστικών ικανοτήτων τους με διαγνωστικό εργαλείο σε όποιον ενδιαφέρεται. Επιπρόσθετα προγραμματίζεται επανεκτίμηση της κατάστασης τους στα άτομα που συμμετείχαν στο προηγούμενο πρόγραμμα. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 σε εκδήλωση με θεατρικά δρώμενα και τραγούδια από την ομάδα χορωδίας στο ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA