Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα της πλατείας του Κρουσώνα ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα έργα της πλατείας του Κρουσώνα ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015
Τις εργασίες ριζικής ανάπλασης της πλατείας του Κρουσώνα, προϋπολογισμού 1.225.000 ευρώ, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Με το συγκεκριμένο έργο, αξιοποιείται με τον ιδανικότερο τρόπο η κεντρική πλατεία του οικισμού, αναβαθμίζεται βιοκλιματικά και γίνεται πιο λειτουργική και φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Στην πλατεία πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων εργασίες σκυροδέματος, διαμόρφωσης πολλών επιπέδων, νέων δικτύων ομβρίων, τοποθέτησης κυβόλιθων και πλακών Ρεθύμνου, δημιουργίας νέου δικτύου φωτισμού και τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων, σύγχρονου αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, πέργκολες, κ.α.), νέας παιδικής χαράς, φυτεύσεις, κ.α.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα πολύ σημαντικό έργο για τον Κρουσώνα και την ευρύτερη περιοχή, προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Μια ακόμα κεντρική πλατεία οικισμού του Δήμου μας αναπλάθεται, γίνεται λειτουργικότερη για να τη χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται βιοκλιματικά. Και αυτό το έργο, έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Δημοτική Αρχή για αύξηση της επισκεψιμότητας της ευρύτερης περιοχής, τόνωση των μικρών τοπικών οικονομιών, αλλά και για ανάδειξη όλων εκείνων των στοιχείων που κάνουν το Δήμο μας ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια, χειμώνα - καλοκαίρι. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στο να έχουμε αυτή την κατάληξη».
Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Γ. Βαλτζάκης, Α. Σαλούστρος, Χ. Κουτσογιάννης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας Μ. Αντωνογιαννάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος του οικισμού Φ. Τρυπιδάκης, και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρ. Παπαδάκη.
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.)


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA