Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Δήμος Μαλεβιζίου αποκτά Αστυνομικό Τμήμα
Ο Δήμος Μαλεβιζίου αποκτά Αστυνομικό Τμήμα PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015
Έπειτα από πολύχρονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, ικανοποιείται ο στόχος να αποκτήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου Αστυνομικό Τμήμα.
Ειδικότερα, το Α.Τ. Περιφέρειας που στεγάζεται στην Αμμουδάρα σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου, αλλά δεν είχε την αρμοδιότητα παρέμβασης σε περιστατικά του Μαλεβιζίου, μετονομάζεται σε Α.Τ. Μαλεβιζίου και θα εποπτεύει πλέον το Γάζι, την Αμμουδάρα, το Τσαλικάκι, αλλά και όλους τους οικισμούς που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, ευχαρίστησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Κρήτης κ. Καραμανλάκη για την υποστήριξή του και σε δηλώσεις του τόνισε: «Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δημιουργία του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου. Ήταν εντελώς παράδοξο το γεγονός να έχουμε ένα Αστυνομικό Τμήμα δίπλα μας, αλλά να μην έχει αρμοδιότητα στην περιοχή της έδρας του. Επιτέλους, ένα πολύχρονο και απόλυτα δίκαιο αίτημα, με στόχο να καλυφθεί ένα κενό που είχαμε στο Μαλεβίζι και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του Δήμου μας ικανοποιείται και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Μιχάλη Καραμανλάκη καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την θετική εξέλιξη».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA