Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέος Πρόεδρος και Γραμματέας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου – Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού ο Κ. Τριγώνης
Νέος Πρόεδρος και Γραμματέας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου – Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού ο Κ. Τριγώνης PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 12 Απριλίου 2016
Τον κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα του Πολιτισμού, αναλαμβάνει στο Δήμο Μαλεβιζίου ο Κώστας Τριγώνης, ο οποίος και παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για να ασχοληθεί απερίσπαστος με τα πολιτιστικά θέματα του Δήμου, όπως και επιθυμούσε. Ο Κώστας Τριγώνης, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και όλα τα μέλη του Δ. Σ. για την άψογη συνεργασία, ενώ τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων συνεχάρησαν τον απερχόμενο Πρόεδρο για τον άψογο τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία και στη νέα θέση που αναλαμβάνει.
Για την κάλυψη της θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου διεξήχθησαν αρχαιρεσίες, με υποψήφιο έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, τον μέχρι τώρα Γραμματέα του Δ.Σ. Μανώλη Αντωνογιαννάκη και για τη θέση του Γραμματέα τον Βαγγέλη Παρασύρη, οι οποίοι και εκλέχτηκαν.
Ο νέος Πρόεδρος Μ. Αντωνογιαννάκης και ο νέος Γραμματέας Β. Παρασύρης, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και το σώμα για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στα πρόσωπά τους και δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA