Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέες εργασίες στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων Μνημείο 62 Εθνομαρτύρων
Νέες εργασίες στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων Μνημείο 62 Εθνομαρτύρων PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016
Τις νέες εργασίες, που αποσκοπούν στην αποκατάσταση του τοιχίου του περιβάλλοντα χώρου του Ι.Ν. Αγίων Πάντων στην Αμμουδάρα όπου βρίσκεται και το μνημείο των 62 Μαρτύρων, καθώς και στην κατασκευή τουαλετών, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Μιχάλη Παναούση. Στις εργασίες περιλαμβάνεται η αποκατάσταση του συνόλου του τοιχίου που περιβάλει τον Ναό, το οποίο έχει υποστεί σημαντική φθορά από την πάροδο του χρόνου, καθώς και η κατασκευή δυο τουαλετών στον χώρο του προαυλίου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και με την οικονομική συμβολή του επιχειρηματία Νίκου Μπαλή.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του Ι. Ν. των Αγίων Πάντων, εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με την δωρεάν προσφορά της μελέτης και την επίβλεψη του πολιτικού μηχανικού κ. Μανώλη Βασιλάκη και την χρηματοδότηση του πρώην Βουλευτή και επιχειρηματία κ. Κώστα Μπαντουβά.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με ίδιους πόρους του Δήμου μας αλλά και την συνεργασία ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, προχωράμε στην απαραίτητη συντήρηση και αποκατάσταση και του περιβόλου του Ιερού Ναού, καθώς επίσης και στην κατασκευή των τουαλετών που έλειπαν από τον χώρο. Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, όπου παρά την συνετή διαχείριση των οικονομικών μας - διαχείριση που μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε ένα πλήθος έργων στο Δήμο μας, μικρών και μεγάλων - οι ανάγκες ολοένα και πληθαίνουν, η οικονομική συμβολή των επιχειρηματιών, είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Νίκο Μπαλή για την προσφορά του, να ευχηθώ αυτές οι πράξεις να βρουν κι άλλους μιμητές και να συγχαρώ την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποιεί».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ι.Ν. των Αγίων Πάντων είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του τόπου μας, το οποίο κατασκευάστηκε για να υπενθυμίζει τη θυσία των επιφανών συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν από τους κατακτητές τον Ιούνιο του 1942 και στον μνημειακό αυτόν χώρο, φυλάσσονται τα οστά των 62 Ηρώων.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA