Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Καμαράκι: Αλλάζει όψη ο οικισμός με την ανάπλαση της πλατείας
Καμαράκι: Αλλάζει όψη ο οικισμός με την ανάπλαση της πλατείας PDF Εκτύπωση
Παρακσευή, 07 Οκτωβρίου 2016
Τα έργα που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή στο Καμαράκι, προϋπολογισμού 46.000 € με χρηματοδότηση από ίδια έσοδα, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Στις εργασίες περιλαμβάνεται η ριζική ανάπλαση της πλατείας που βρίσκεται έξω από το παλιό σχολείο και την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου - και στην οποία πραγματοποιούνται όλες οι εκδηλώσεις του οικισμού - με επιστρώσεις Ελληνικού κυβόλιθου, η τοποθέτηση νέων φωτιστικών, η κατασκευή μιας πέτρινης βρύσης στον κεντρικό δρόμο, η διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας του οικισμού, η τοποθέτηση νέων καθιστικών, ο καλλωπισμός του χώρου, εργασίες πρασίνου, κ.α., καθώς και η αλλαγή των φωτιστικών του οικισμού με λάμπες τύπου LED, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αντίστοιχου έργου που αφορά όλο τον Δ¨ημο Μαλεβιζίου.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι παρεμβάσεις μας με στόχο την ανάδειξη όλων των ιδιαίτερων και μοναδικών στοιχείων των οικισμών του Μαλεβιζίου, συνεχίζονται. Στο πανέμορφο Καμαράκι, ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά του Δήμου μας, προχωράμε σε εκτεταμένες εργασίες που αναβαθμίζουν αισθητά τον οικισμό, βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και το καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικό στους επισκέπτες.
Και αυτά τα έργα, υλοποιούνται από ίδιους πόρους του Δήμου μας. Από χρήματα των δημοτών μας που με συνετή διαχείριση, επιστρέφουν στις τοπικές κοινωνίες με έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, αιρετά και υπηρεσιακά, για το άριστο αποτέλεσμα».
Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος και Δημήτρης Τζεδάκης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρένα Παπαδάκη.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA