Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο αναβαθμισμένο, ολοήμερο νηπιαγωγείο Καβροχωρίου ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης
Στο αναβαθμισμένο, ολοήμερο νηπιαγωγείο Καβροχωρίου ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Στο ανακαινισμένο και ολοήμερο πλέον νηπιαγωγείο Καβροχωρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τις εργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, στο ολοήμερο νηπιαγωγείο έγιναν εργασίες συντήρησης, βαψίματος, προσθήκης ειδών υγιεινής, καθαρισμοί, κλπ, ενώ προστέθηκαν πολλά παιχνίδια ανοικτού και κλειστού χώρου, με την βοήθεια ιδιωτών, επιχειρήσεων και φορέων. Η Δημοτική Αρχή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ για την προσφορά παιχνιδιών, τις εταιρείες χρωμάτων Silc Color - ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ και ΚΛΙΝΑΚΗΣ, την εθελοντική ομάδα Ηρακλείου GIVE και την κ. Τερέζα Πετράκη, τον Πρόεδρο Ανδρέα Βλησίδη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου, τον Πρόεδρο Μάνο Κοκολάκη και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου, όπως επίσης και τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Χαχλιούτη και τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου που προσέφεραν δωρεάν τις μετακινήσεις και τις εκδρομές των νηπίων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ένα ακόμα σχολείο του Δήμου μας, το ολοήμερο πλέον νηπιαγωγείο Καβροχωρίου, ανακαινίστηκε και έγινε πιο όμορφο και πιο λειτουργικό για τους μικρούς του μαθητές και τις νηπιαγωγούς. Η σχολική στέγη όπως είναι γνωστό, ήταν και παραμένει στις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι στην προσπάθεια που καταβάλλουμε βρίσκουμε την αμέριστη συμπαράσταση του ιδιωτικού τομέα,των τοπικών φορέων και συλλόγων. Αυτές άλλωστε οι συνεργασίες είναι καθοριστικές για να μπορούμε να προχωράμε μπροστά, να βελτιώνουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητα των μαθητών μας και να ατενίζουμε το αύριο έστω και με συγκρατημένη αισιοδοξία.Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και να συγχαρώ δημόσια όλες τις επιχειρήσεις που με τις χορηγίες τους βοήθησαν στην ανακαίνιση του νηπιαγωγείου Καβροχωρίου, τους πολλούς εθελοντές των τοπικών συλλόγων, καθώς και τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για το πολύ καλό αυτό αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Μ. Παπαδομανωλάκης και Α. Σαλούστρος, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής - και νηπιαγωγός - Ά. Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαζίου Γ. Κοτσιφός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μ. Κοκολάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου Α. Βλησίδης και οι νηπιαγωγοί Μ. Λεμονάκη και Θ. Χονδροζουμάκη.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA