Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κούλουμα με ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου
Κούλουμα με ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Με ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου να γιορτάσει τα κούλουμα στο Μαλεβίζι για εφέτος.

Με δεδομένο τον άστατο καιρό που αναμένεται την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και την παρατεταμένη οικονομική ύφεση - που δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Τοπική Αυτοδιοίκηση - αποφασίστηκε αντί άλλης ανοικτής εκδήλωσης, να ενισχυθεί η προγραμματισμένη διανομή στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου. Λαγάνες, χαλβάδες και πολλά ακόμα νηστίσιμα εδέσματα συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν στους δικαιούχους του Παντοπωλείου, γεμίζοντας έτσι το σαρακοστιανό τους τραπέζι.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Η Καθαρά Δευτέρα εφέτος έρχεται αρκετά νωρίς και οι άστατες καιρικές συνθήκες δεν θα μας βοηθούσαν στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης, ανοικτής εκδήλωσης στην πλατεία του Γαζίου, όπως ακριβώς έγινε και το 2016, που η βροχή μας «χάλασε» τα σχέδια. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την διανομή του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, ενός θεσμού που λειτουργούμε ανελλιπώς από το 2011, με στόχο να δώσουμε κάτι περισσότερο στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Δυστυχώς, οι δικαιούχοι του Παντοπωλείου παραμένουν πολλοί. Και παρά το ότι ευχόμαστε σύντομα να μην είναι αναγκαία η λειτουργία της δομής, κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε όσο χρειάζεται, να είμαστε δίπλα σε κάθε οικονομικά αδύναμο συμπολίτη μας. Μακάρι αυτή η ανάγκη να εκλείψει... Μέχρι τότε όμως, ας γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι όλες οι κοινωνικές δομές που έχουμε δημιουργήσει, το παντοπωλείο, τα ιατρεία, το φαρμακείο, κλπ, θα βρίσκονται δίπλα τους.
Θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Εύη Αποστολάκη και όλες τις εθελόντριες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και τον υπεύθυνο Πολιτισμού του Δήμου μας Κώστα Τριγώνη, που και εφέτος μαζί με τους συνεργάτες του και τους δραστήριους πολιτιστικούς και άλλους συλλόγους, συνέβαλλαν στο να διοργανωθούν όμορφες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο μας»
.

 

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA