Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στον Δήμο Μαλεβιζίου η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
Στον Δήμο Μαλεβιζίου η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου με τα μέλη του Συντονιστικού της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.
Στη συνάντηση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο αντίστοιχων επαφών της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με τοπικούς φορείς, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Δημοτική Αρχή, καθώς και γενικότερα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη να ευχαριστεί τον Συντονιστή Γιάννη Παυλιδάκη και όλα τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής για το ενδιαφέρον τους.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο Συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παυλάκης, ο υπ. τύπου και αναπλ. Γραμματέας Δ. Κλαράκης, το μέλος της Ν.Ε. και υπ. τμ. Αυτοδιοίκησης Αγγ. Σμυρνάκη, το μέλος του τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Βαρδουλάκης, το μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φ. Βαμβουκάκης και ο Συντονιστής της Οργάνωσης Μαλεβιζίου Μ. Φακουκάκης.
Από τον Δήμο Μαλεβιζίου, εκτός από τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Αρ. Σαλούστρος, Γ. Βαλτζάκης, Δ. Τζεδάκης, Μ. Παπαδομανωλάκης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φ. Σαββάκης, της ΜΑΕΔΗΜ Ε. Αποστολάκη, του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δ. Λυδάκης, o Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και υπεύθυνος πολιτιστικών Κ. Τριγώνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Β. Παρασύρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Μαρκατάτος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μ. Γιενναράκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαζίου Γ. Κοτσυφός και τα υπηρεσιακά στελέχη Ρ. Παπαδάκη και Έρρ. Ζαχαριαδάκη.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA