Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μαθητικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ στο Μαλεβίζι
Μαθητικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017
Με στόχο την ανάδειξη των καλλιτεχνικών ανησυχιών των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή εγκαινιάζει φέτος έναν νέο θεσμό, ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ αποκλειστικά για μαθητές, το «1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Δήμου Μαλεβιζίου».

Στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου, πίσω ακριβώς από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου, από τις 8 έως τις 16 Ιουνίου 2017, μαθητές από τις Δημοτικές Ενότητες Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα, μουσικό-χορευτικές παραστάσεις και κουκλοθέατρο, σε εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί επίσης και εικαστική έκθεση των μαθητών του Γυμνασίου Γαζίου με θέμα το προσφυγικό, καθώς και παρουσίαση των βραβευμένων κατασκευών των μαθητών του Λυκείου Γαζίου σχετικών με την φυσική και τα δύο CanSats.

Στόχος του μαθητικού φεστιβάλ είναι η γνωστοποίηση στην ευρύτερη κοινότητα των δράσεων των σχολικών μονάδων που προέρχονται από μορφές συνεργασίας και αλληλεγγύης, της συλλογικής προσπάθειας που προκύπτει από την συνεργασία μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, καθώς και η προαγωγή του ομαδικού πνεύματος.

Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Γραφείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού και τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

 

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (155 KB)
Πρόγραμμα Φεστιβαλ

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA