Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο Μαλεβίζι
Εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017
Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Δήμου Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, έπειτα και από την έγκριση πίστωσης ποσού 300.000 €, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις σε οδούς που έχουν υποστεί εκτεταμένες φθορές από διάφορες αιτίες και που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας για οδηγούς και πεζούς, καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών τουριστικών, αστικών και περιαστικών περιοχών.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των πολλών χιλιάδων επισκεπτών του Μαλεβιζίου ξεκινάει το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για απαραίτητες εργασίες σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου μας που χρήζουν αποκατάστασης, για τα οποία και μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε την σχετική χρηματοδότηση.
Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αλέξανδρο Χαρίτση και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον Βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την συμβολή του, όπως επίσης και το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βουλγαράκη για την θερμή και διαρκή υποστήριξή του».

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA