Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέες καμπίνες αποδυτηρίων για τους λουόμενους στις παραλίες του Μαλεβιζίου
Νέες καμπίνες αποδυτηρίων για τους λουόμενους στις παραλίες του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Μια από τις βασικότερες ανέσεις για κάθε λουόμενο, η καμπίνα αποδυτηρίων, προσφέρεται με ελεύθερη χρήση από την Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου στις παραλίες της Αμμουδάρας (στη Βαγιά, στο τέρμα της οδού Νάξου και στις εκβολές του Αλμυρού ποταμού), της Παντάνασσας, του Παλαιόκαστρου, της Λυγαριάς, της Αγίας Πελαγίας και του Μονοναύτη.

Τις καμπίνες αποδυτηρίων που τοποθετήθηκαν πρόσφατα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Άρη Σαλούστρο, Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, διαπιστώνοντας από κοντά την λειτουργικότητα και την άνεση που προσφέρει.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο Δήμος Μαλεβιζίου, έχει την ευτυχία να διαθέτει ορισμένες από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης. Παραλίες που ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα, να έχει όλες τις ανέσεις και να διασκεδάσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Γι' αυτό και οι παραλίες του Μαλεβιζίου, από την Αμμουδάρα μέχρι το Φόδελε αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης για πολλές χιλιάδες ξένους επισκέπτες του τόπου μας, αλλά και για τους κατοίκους των αστικών κέντρων.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε όσο μπορούμε και να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες ανέσεις και δυνατότητες στους λουόμενους, μια εκ των οποίων είναι και αυτές οι καλαίσθητες καμπίνες αποδυτηρίων.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, την ΜΑΕΔΗΜ και την Τοπική Κοινότητα Γαζίου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να προσκαλέσω τους συμπολίτες μας να επισκεφτούν τις παραλίες του Δήμου μας, να απολαύσουν την φιλοξενία των κατοίκων και των επιχειρηματιών του τόπου μας και να αξιοποιήσουν αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα του Μαλεβιζίου: Πεντακάθαρα νερά, πολλές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, άνεση και ασφάλεια, μόλις λίγα λεπτά από τα σπίτια μας».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA