Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Γεν. Γραμματέας του Υπ. Υποδομών Γ. Δέδες στο Δήμο Μαλεβιζίου για τους κόμβους της Αγ. Πελαγίας
Ο Γεν. Γραμματέας του Υπ. Υποδομών Γ. Δέδες στο Δήμο Μαλεβιζίου για τους κόμβους της Αγ. Πελαγίας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης καλωσόρισε τον Γεν. Γραμματέα στο Δήμο Μαλεβιζίου και του ανέλυσε την πορεία που έχει ακολουθηθεί για το σημαντικότατο αυτό έργο, καθώς και τις προσπάθειες που έχουν γίνει την τελευταία 5ετία από τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης για την υλοποίησή του. Καλωσόρισμα προς τον Γεν. Γραμματέα απεύθυνε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, καθώς και οι επικεφαλής των αντιπολιτευτικών παρατάξεων του Δήμου, Μ. Γενναράκης και Μ. Χουστουλάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Δέδες ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη για την φιλοξενία και αναφερόμενος στο θέμα των κόμβων της Αγίας Πελαγίας ενημέρωσε ότι τα χρήματα του έργου υπάρχουν από το πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας του ΕΣΠΑ και ότι πρόκειται για το πλέον ώριμο έργο του ΒΟΑΚ. Δεσμεύτηκε επίσης ότι σύμφωνα και με τον σχεδιασμό και την βούληση του Υπουργείου, μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχουμε την έγκριση του τεχνικού δελτίου του έργου, καθώς και την έγκριση δημοπράτησης, η οποία δημοπράτηση και θα πραγματοποιηθεί εντός του 2017, κάτι που ικανοποίησε τόσο τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, όσο και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων.
Παράλληλα, ο Κ. Μαμουλάκης ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα Γ. Δέδε ένα επιπλέον ποσό ύψους 500.000 € με σκοπό την πραγματοποίηση έργων οδοποιίας με ασφαλτικά στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας και στόχο την βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας για τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής. Ο κ. Δέδες δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το αίτημα και σύντομα θα απαντήσει σχετικά στον Δήμαρχο.

Το παρών στην σύσκεψη έδωσαν επίσης ο συνεργάτης του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη, Αντ. Σαμιωτάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μ. Αντωνογιαννάκης, οι Αντιδήμαρχοι Άρ. Σαλούστρος, Θ. Κύρκος, Γ. Βαλτζάκης, Μ. Παπαδομανωλάκης και Δ. Τζεδάκης, η Πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Ε. Αποστολάκη η οποία ανέλαβε και την ευθύνη παρακολούθησης του έργου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αχλάδας Γ. Πεδιώτης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Αχλάδας Γ. Τζαγκαράκης, Ζ. Φυσέκα και Κ. Κουράτωρας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας Γ. Τσαγκαράκης, καθώς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μ. Καρούζου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA