Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μέχρι 30 Νοεμβρίου η ρύθμιση σε έως και 100 δόσεις των οφειλών σε Δήμο Μαλεβιζίου και ΔΕΥΑΜ – Καμία διακοπή υδροδότησης μέχρι τότε με εντολή του Δημάρχου Κ. Μαμουλάκη
Μέχρι 30 Νοεμβρίου η ρύθμιση σε έως και 100 δόσεις των οφειλών σε Δήμο Μαλεβιζίου και ΔΕΥΑΜ – Καμία διακοπή υδροδότησης μέχρι τότε με εντολή του Δημάρχου Κ. Μαμουλάκη PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017
Συνεχίζεται η διαδικασία ρύθμισης σε έως και 100 δόσεις, των οφειλών προς τον Δήμο Μαλεβιζίου και τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων την 30η Νοεμβρίου 2017.
Μέχρι τότε, με εντολή του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη προς την Δ.Ε.Υ.Α.Μ., η υπηρεσία δεν θα προβαίνει σε διακοπές υδροδότησης και αφαιρέσεις υδρομέτρων.

Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους δημότες να εκμεταλλευτούν την ρύθμιση με την οποία απαλλάσσονται από τις προσαυξήσεις και να διακανονίσουν ευνοϊκά τις οφειλές τους. Τονίζεται ότι μετά την λήξη της προθεσμίας, όσοι δεν έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες που ο νόμος ορίζει.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA