Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η ανάπτυξη της Βιοτεχνικής Περιοχής της Τυλίσου στο επίκεντρο
Η ανάπτυξη της Βιοτεχνικής Περιοχής της Τυλίσου στο επίκεντρο PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017
Η οργάνωση και ανάπτυξη της Βιοτεχνικής Περιοχής της Τυλίσου βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με την συμμετοχή έμπειρων μελετητών και στελεχών της Δημοτικής Αρχής.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της περιοχής, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, οι δυνατότητες και οι προοπτικές και αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν το ΣΧΟΑΠ - που έχει ήδη κατατεθεί στο αρμόδιο Υπουργείο - και να ακολουθήσουν συναντήσεις με τους εγκατεστημένους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες γης, όπου θα εξεταστούν όλα τα ζητήματα πολεοδόμησης (δημιουργία κοινόχρηστων χώρων, κατασκευή δικτύων, κλπ).

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Στη βιοτεχνική περιοχή της Τυλίσου, έχουμε κάνει ορισμένα έργα για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν. Υπάρχει όμως ανάγκη να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερης έκτασης παρεμβάσεις κάτι που μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα πλαίσιο ευρύτερης λειτουργικής αναβάθμισης και αναπτυξιακής προοπτικής του συγκεκριμένου χώρου. Έχουμε καθήκον να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα του τόπου μας και παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που ως Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζουμε, είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτά τα θέματα και συζητήσαμε σήμερα και αισιοδοξώ ότι και με την συμβολή των έμπειρων μελετητών, τους οποίους και προκαταβολικά ευχαριστώ, θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Θ. Κύρκος και Α. Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φ. Σαββάκης και οι μελετητές Γ. Αλεξάκης και Γ. Διαλυνάς.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA