Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση Κ. Μαμουλάκη με στελέχη του Υπουργείου για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας
Συνάντηση Κ. Μαμουλάκη με στελέχη του Υπουργείου για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 16 Φεβρουαριου 2018
Με υπηρεσιακά στελέχη και τον μελετητή - μηχανικό του Υπουργείου Υποδομών Μιχάλη Βαρδουλάκη, συναντήθηκε για το θέμα των κόμβων της Αγίας Πελαγίας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε στα γραφεία της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ με τη συμμετοχή του προϊσταμένου Γιώργου Αγαπάκη, της Προέδρου της ΜΑΕΔΗΜ Εύης Αποστολάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Ανδρουλάκη, του προέδρου Γιώργου Πεδιώτη και σύσσωμου του Τοπικού Συμβουλίου της Αχλάδας, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι του σημαντικού αυτού έργου.
Ακολούθησε αυτοψία στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας Γιάννη Τσαγκαράκη της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνας Καρούζου, καθώς και εκπροσώπων τοπικών φορέων, όπου οι μελετητές είδαν επί τόπου τα διάφορα θέματα που τους ενδιέφεραν, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα και την επικινδυνότητα των σημείων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την κατασκευή των κόμβων της Αγίας Πελαγίας και σε μια ακόμα σύσκεψη, εκφράσαμε τις αγωνίες και την ανησυχία μας για το σημαντικό αυτό έργο. Πήραμε ξανά τη διαβεβαίωση από τα υπηρεσιακά στελέχη ότι με την επιστροφή τους στην Αθήνα ξεκινάει και η διαδικασία δημοπράτησης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τους εμπλεκομένους για τη συνεργασία και να τονίσω, ότι θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και με όλες μας τις δυνάμεις, για να δούμε ολοκληρωμένο, όσο πιο γρήγορα γίνεται, αυτό το υψίστης σημασίας έργο για την Αγία Πελαγία - και όχι μόνο».


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA