Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εσπερίδα με θέμα: «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Π.Ε. Ηρακλείου»
Εσπερίδα με θέμα: «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Π.Ε. Ηρακλείου» PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018
Με χαρά σας προσκαλούμε σε εσπερίδα που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ και σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Περιφέρειας Κρήτης, με θέμα «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου».

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισσο.

Το πρόγραμμα της εσπερίδας έχει ως εξής:

18:00: Χαιρετισμός Δημάρχου

18:10: Χαιρετισμοί της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής Εύης Αποστολάκη και του προέδρου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη.

18:30: Ομιλία από την Μαρία Φραγκιουδάκη, Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου με θέμα «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου». Συμμετέχει και ανάδοχη μητέρα που θα καταθέσει την εμπειρία της.

19:15: Ομιλία από την Μαρία Τερζίδου, Κοινωνική Λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου, με θέμα «Συνεργασία και δικτύωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για την ενίσχυση των θεσμών της Παιδικής Προστασίας».

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA