Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με επιτυχία η Εσπερίδα για τον θεσμό της Αναδοχής στην Τύλισο
Με επιτυχία η Εσπερίδα για τον θεσμό της Αναδοχής στην Τύλισο PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018
Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η Εσπερίδα με θέμα «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου» που διοργάνωσαν ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Περιφέρειας Κρήτης.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισσο, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις της Μ. Φραγκιουδάκη, Κοινωνικής Λειτουργού του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου με θέμα «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου» και της Μ. Τερζίδου, Κοινωνικής Λειτουργού του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου, με θέμα «Συνεργασία και δικτύωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για την ενίσχυση των θεσμών της Παιδικής Προστασίας».
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όπου μια ανάδοχη μητέρα κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία, τα συναισθήματα και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, στιγμές οι οποίες και καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Εύη Αποστολάκη, καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης), ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μαλλιωτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Κύρκος και Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μαλεβιζίου Άννα Φραντζεσάκη, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και αρχών.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA