Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συγκινητικές δωρεές αντί για μπομπονιέρες, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Συγκινητικές δωρεές αντί για μπομπονιέρες, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018
Συνεχίζονται οι συγκινητικές δωρεές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια που παντρεύονται ή βαπτίζουν το παιδί τους επιλέγουν να προφέρουν τρόφιμα και απαραίτητα είδη τα οποία και διανέμονται στους 120 δικαιούχους της κοινωνικής δομής του Δήμου Μαλεβιζίου που ξεκίνησε εθελοντικά τη λειτουργία της το 2011 και πλέον υποστηρίζεται από τον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου.
Όσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να μοιράσουν χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη, μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 2810823257 (δ/νση Ελ. Βενιζέλου και Αντιγόνης 1, Γαζανή καμάρα).

Λίγα λόγια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου δημιουργήθηκε το 2011 και λειτουργούσε ως εθελοντική δομή, για την άμεση αντιμετώπιση της οικονομικής ανέχειας προκειμένου να καλύψει τις βασικές ανάγκες μεμονωμένων ατόμων ή οικογενειών καθώς η εποχή μας μαστίζεται από ραγδαία αύξηση φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Σήμερα, η υπηρεσία λειτουργεί υπό τον Δημόσιο Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας Μαλεβιζίου και το Ε.Π.ΚΡΗΤΗ 2014-2020 ΕΣΠΑ.
Η δομή προσφέρει αυτή τη στιγμή υποστήριξη σε βασικά είδη διατροφής αλλά και προσωπικής υγιεινής σε 120 ωφελούμενους του Δήμου Μαλεβιζίου οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για την ένταξή τους στις υπηρεσίες μας και στηρίζεται κυρίως σε χορηγίες και δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA