Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ασφαλτόστρωση και εργασίες βελτίωσης στο δρόμο Ροδιάς - Παλαιοκάστρου
Ασφαλτόστρωση και εργασίες βελτίωσης στο δρόμο Ροδιάς - Παλαιοκάστρου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018
Τη σύμβαση του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ροδιάς - Παλαιόκαστρου, προϋπολογισμού 580.000 ευρώ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Στο έργο περιλαμβάνεται η ασφαλτόστρωση του δημοτικού, χωμάτινου δρόμου μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων που συνδέει τους δυο πανέμορφους οικισμούς του Παλαιοκάστρου και της Ροδιάς, αναβαθμίζοντας αισθητά τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
Παράλληλα, θα τσιμεντοστρωθούν και όλοι οι όμοροι δρόμοι ώστε να κατασκευαστούν τα απαραίτητα τεχνικά έργα που απαιτούνται για τα όμβρια ύδατα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα πολύ σημαντική παρέμβασή μας, με στόχο την οδική ασφάλεια, την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, αλλά και της αναβάθμισης των υποδομών στην ενδοχώρα του Δήμου μας, ξεκινάει να υλοποιείται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που βρέθηκε δίπλα στη Δημοτική Αρχή και σε αυτό το έργο, τον Ανδρέα Στρατάκη για την βοήθειά του, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Το παρών στην υπογραφή της σύμβασης έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιάννης Ντουλάκης, ο Αντιπρόεδρος του οικισμού Γιώργος Ρεράκης, το στέλεχος της τεχνικής Υπηρεσίας Πόπη Δασκαλάκη και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Λατομική.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA