Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αλλάζει όψη το Τσαλικάκι – Νέες αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και οδών στην περιοχή
Αλλάζει όψη το Τσαλικάκι – Νέες αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και οδών στην περιοχή PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018
Τη σύμβαση εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων και οδών της ευρύτερης περιοχής του Τσαλικακίου, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.
Στις εργασίες περιλαμβάνεται η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στο Τσαλικάκι, του Μνημείου Ηρώων, της παιδικής χαράς που βρίσκεται στο σημείο, καθώς και άλλων κοινόχρηστων χώρων, ασφαλτοστρώσεις οδών, αναπλάσεις των πεζοδρομίων που οδηγούν από την κεντρική πλατεία μέχρι τα ανατολικά όρια του Δήμου Μαλεβιζίου, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, πέργκολες, φωτισμός, καλαθάκια απορριμμάτων, κ.α.), διανοίξεις, δενδροφυτεύσεις, κ.α. Υλοποιείται έτσι ένα ακόμα τμήμα από το πρόγραμμα έργων ανάπτυξης και υποδομών της Δημοτικής Αρχής, ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ενώ παράλληλα ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η αναβάθμιση των συνθηκών της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας, όπως επίσης και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, ήταν και παραμένουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι, ξεκινάμε ένα ακόμα πρόγραμμα εκτεταμένων εργασιών που φτάνει μέχρι και την οδό Θριάμβου στα δυτικά, εργασίες που εξυπηρετούν τους παραπάνω σκοπούς και αναδεικνύουν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Είμαι δε βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει απόλυτα τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν το εύρος και τον πολύπλευρο χαρακτήρα αυτών των έργων. Φυσικά, όλα τα νέα έργα θα τα παρακολουθούμε από κοντά, έτσι ώστε να έχουμε στον συντομότερο δυνατό χρόνο, ένα άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα.
Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι και αυτό το έργο γίνεται από πόρους του Δήμου μας. Από χρήματα δηλαδή των δημοτών, που με χρηστή διαχείριση καταφέρνουμε και τα επιστρέφουμε ξανά στους ίδιους μέσα από σημαντικά αναπτυξιακά έργα.
Θα ήθελα τέλος να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο, Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Ματθαίο Μανιούδη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, καθώς και όλα τα στελέχη της τεχνικής και οικονομικής μας υπηρεσίας, για το άριστο αποτέλεσμα, όπως επίσης να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για την άψογη συνεργασία μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA