Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018
Αρ. Πρωτ. 20153
Αριθμ. Πρόσκλησης 34
Αγαπητέ συνάδελφε, την Δευτέρα 10-12-2018 και ώρα 11:30 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018 (Εικοστή).
2. Έγκριση εκτέλεσης προμήθειας αναλωσίμων ειδών για την εστίαση νηπίων και ηλικιωμένων όλων των δομών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., με απευθείας ανάθεση για την κάλυψη επειγουσών αναγκών των δομών του Νομικού Προσώπου του Δήμου μέχρι την ανάδειξη αναδόχου, με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, της προμήθειας «Προμήθεια γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων και αναλωσίμων για τις ανάγκες εστίασης νηπίων και ηλικιωμένων του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ του Δήμου Μαλεβιζίου.
3. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση φθορών και τομών οδοστρώματος με ασφαλτοτάπητα της Δ.Ε Γαζίου».
4. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Δαμάστας».
5. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών) για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τ.Κ. Φόδελε».
6. Έγκριση 1ου και 2ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων».
7. Έγκριση 3ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια ανοικτού στεγάστρου κερκίδων γηπεδικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Κρουσώνα».
8. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δ.Ε. Τυλίσου» Προϋπολογισμού δαπάνης 450.000.00 €.
9. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού από Μονή προς Μονιανή Σκάλα» Προϋπολογισμού δαπάνης 350.000,00 €.
10. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δ.Δ. Ροδιάς» Προϋπολογισμού δαπάνης 262.000,00 €.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA