Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα σημαντικά έργα υποδομών έφεραν μειώσεις στην τιμή του νερού σε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου
Τα σημαντικά έργα υποδομών έφεραν μειώσεις στην τιμή του νερού σε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
Τη νέα τιμολογιακή πολιτική της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου - Δ.Ε.Υ.Α.Μ. που προβλέπει μείωση 20% στην τιμή του νερού από 1/1/2019, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Ο Δήμαρχος, παρουσίασε τα σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν από την Δ.Ε.Υ.Α.Μ. την περίοδο 2011 - 2018 ή βρίσκονται στο στάδιο της εκτέλεσης, όπως είναι οι μονάδες αφαλάτωσης, το σύστημα τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων, η αντικατάσταση όλων των υδρομέτρων με «έξυπνα» ασύρματα ρολόγια, τα έργα στα δίκτυα, κλπ, έργα τα οποία έφεραν συνθήκες εξοικονόμησης πόρων για τη Δημοτική Επιχείρηση. Σήμερα, το αποτέλεσμα αυτών των έργων έχει οδηγήσει τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. σε υπερεπάρκεια νερού και της δίνει τη δυνατότητα να μειώσει, όπως ακριβώς είχε προβλεφθεί, κατά 20% τα τιμολόγια χρέωσης σε όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του Μαλεβιζίου.Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Ντουλάκης και ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κουγιουμουτζάκης, που παρευρέθηκαν στη συνέντευξη, ανέπτυξαν το πλάνο δράσης και την γενικότερη φιλοσοφία της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., ενώ παρουσίασαν και έργα τα οποία έρχονται το επόμενο διάστημα, όπως είναι η μείωση του ενεργειακού κόστους αλλά και τα νέα πράσινα δίκτυα ύδρευσης.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Στο Δήμο μας, προνοήσαμε εγκαίρως και καταφέραμε να θωρακιστούμε έναντι της λειψυδρίας με έργα υποδομών που μας έδωσαν τη δυνατότητα να μην στερήσουμε από τους κατοίκους του Μαλεβιζίου το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό. Αντιληφθήκαμε από την αρχή το μέγεθος του προβλήματος, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα φιλόδοξο και αποτελεσματικό πλάνο αντιμετώπισής του και φτάσαμε σήμερα, έπειτα από σκληρή δουλειά, να έχουμε υπερεπάρκεια νερού στο Δήμο μας. Αυτό το γεγονός, που είναι αποτέλεσμα των έργων υποδομής που κάναμε, μας επιτρέπει να αναπροσαρμόσουμε και να μειώσουμε αισθητά, σε ποσοστό 20%, τις χρεώσεις στην τιμή του νερού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να απευθύνω στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη που υποστήριξε ενεργά τις προσπάθειές μας, τους βουλευτές Ηρακλείου, καθώς και τα στελέχη των υπηρεσιών της κεντρικής διοίκησης για την άψογη συνεργασία μας. Αξίζουν επίσης πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου στη ΔΕΥΑΜ, στον Πρόεδρο Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, όλα τα στελέχη και το προσωπικό της υπηρεσίας, που κατάφερε με κόπο και σκληρή δουλειά αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA