Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019
Αρ. Πρωτ. 2371
Αριθμ. Πρόσκλησης 4
Αγαπητέ συνάδελφε, την Δευτέρα 11-02-2019 και ώρα 10:30 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Έγκριση 2ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Διαγραμμίσεις οδών και αντικατάσταση κρασπέδων στην Δ.Ε. Γαζίου».
2. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τ.Κ. Φόδελε».
3. Έγκριση 1ου πρακτικού (Έλεγχος δικαιολογητικών και αξιολόγηση τεχνικών προσφορών) και 2ου Πρακτικού (Αποσφράγιση οικονομικών προσφορών) του ανοιχτού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Μαλεβιζίου (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II)»
4. Άσκηση ή μη αίτηση ανάκλησης ενώπιον του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κατά της 042/2019 Πράξης του Ζ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου που εκδόθηκε επί άσκησης προ συμβατικού ελέγχου του σχεδίου σύμβασης για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Πολεοδόμηση δυτικού τμήματος της περιοχής Αμμουδάρας ΠΕ 29 του Δήμου Μαλεβιζίου».
5. Αποδοχή δωρεάς από την εταιρεία Dasteri systems Α.Ε. για την αντικατάσταση φωτιστικών στο γήπεδο Καλεσσών του Δήμου Μαλεβιζίου

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA