Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Όλα έτοιμα για τα Κούλουμα τη Καθαρά Δευτέρα στο Γάζι
Όλα έτοιμα για τα Κούλουμα τη Καθαρά Δευτέρα στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019
Μουσική, χορός, νηστίσιμα εδέσματα και παραδοσιακές δράσεις στην πλ. Μ. Κατσαμάνη - Κώστας Μαμουλάκης: Τιμούμε την παράδοση, διασκεδάζουμε όλοι μαζί

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την μεγάλη γιορτή της Καθαράς Δευτέρας που προετοιμάζεται από τη Δημοτική Αρχή.

Από τις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, θα ξεκινήσουν για μια ακόμα χρονιά οι εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να διασκεδάσουν όλοι οι πολίτες μαζί, σαν μια παρέα. Κρητική μουσική και χορευτικά συγκροτήματα, πολλά δρώμενα, παραδοσιακό γαϊτανάκι, η καθιερωμένη λαγάνα γίγας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα και πολλές - πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Μάνος Αγγελιδάκης, ο αγαπητός Μανωλιός, ενώ την παρουσίαση θα έχει ο Κώστας Φαραζάκης. Η συμμετοχή όπως κάθε χρόνο, είναι ελεύθερη για όλους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Για μια ακόμα χρονιά, προετοιμαζόμαστε για την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Γαζίου. Τιμούμε την παράδοση, διασκεδάζουμε όλοι μαζί, γινόμαστε μια παρέα και προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν και να συμμετάσχουν στην όμορφη αυτή εκδήλωση».


ΣΗΜ.: Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί και όλα τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA