Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επίσκεψη Κ. Μαμουλάκη σε έργα του δήμου Μαλεβιζίου στην Τύλισο και τη Μονή
Επίσκεψη Κ. Μαμουλάκη σε έργα του δήμου Μαλεβιζίου στην Τύλισο και τη Μονή PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011
Επίσκεψη σε εκτελούμενα έργα του δήμου Μαλεβιζίου στους οικισμούς Τυλίσου και Μονής, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.
Στην Τύλισο, επιθεώρησε έργα της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου, τη διάνοιξη του νέου δρόμου που ενώνει την κεντρική οδική αρτηρία με τον αρχαιολογικό χώρο, καθώς και το έργο ανάπλασης του μνημείου των πεσόντων, που βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού. Στη Μονή επιθεώρησε το έργο κατασκευής της νέας παιδικής χαράς, της ανάπλασης και ανάδειξης του μνημείου πεσόντων του οικισμού, καθώς και τις εργασίες της προσθήκης τουαλετών στην αυλή του πρώην δημοτικού σχολείου που σήμερα εξυπηρετεί το ιατρείο, τον πολιτιστικό σύλλογο και το τοπικό συμβούλιο. Τα τρία αυτά έργα αποτελούσαν πάγια αιτήματα των κατοίκων του χωριού και κατασκευάζονται με ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου. Το οικόπεδο μάλιστα που κατασκευάζεται η παιδική χαρά αποτελεί παλαιότερη δωρεά της εκκλησίας προς το δήμο.
Τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Π. Περάκης, Μ. Σαμόλης, Κ. Φασουλάκης, Χ. Κουτσογιάνης, οι πρόεδροι των οικισμών Ν. Παπάζογλου (Τυλίσου) και Γ. Πατραμάνης (Μονής), ο Συνήγορος του Δημότη Γ. Δρακουλάκης και ο μελετητής Β. Φασουλάκης.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA