Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η ασφάλεια των δημοτών του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο
Η ασφάλεια των δημοτών του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Με θέμα την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών και με την παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο δήμο Μαλεβιζίου.
Το παρόν από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος κ. Μ. Παραβολιδάκης, ο αστυνομικός δ/ντης Ηρακλείου ταξίαρχος κ. Μ. Κοντοδιάκος, ο δ/της της Υπηρεσίας Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης κ. Γ. Κολομβάκης, ο αστυνομικός δ/ντης του Β.Ο.Α.Κ. κ. Α. Παρασύρης, ο δ/της των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου κ. Μ. Σαμαριτάκης και δ/της της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ν. Σπυριδάκης. Η σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, είχε ως σκοπό να καταγραφούν τα νέα δεδομένα παραβατικότητας σε όλους τους τομείς, η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες του Μαλεβιζίου, η συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με τη δημοτική αστυνομία, κ.α. Ακούστηκαν τα προβλήματα για όλες τις περιοχές του Μαλεβιζίου από τους εκπροσώπους των δημοτικών διαμερισμάτων, προτάθηκαν λύσεις και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας κατέγραψε και δεσμεύτηκε να μελετήσει όλα τα θέματα που ετέθησαν.
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή του τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης και τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελληνική Αστυνομία πασχίζει καθημερινά, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, να εφαρμόσει το νόμο. Οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα και καταφέρνουν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Τους οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» και οφείλουμε επίσης να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας - πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Εύχομαι ότι από την αποψινή μας συνάντηση, θα μπορέσει να βγει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για το δήμο Μαλεβιζίου»

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA