Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνα»
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνα» PDF Εκτύπωση
Γάζι, 09/04/2015
Αριθμ. Πρωτ.:7864
Ο Δήμος Μαλεβιζίου προκειμένου να προβεί στην Προμήθεια ειδών γραφικής ύλης τα οποία προορίζονται για τις υπηρεσίες της Δ.Ε Κρουσώνα, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους με αντίστοιχο αντικείμενο να καταθέσουν κλειστές έγγραφες προσφορές στο πρωτόκολλο του Δημοτικού Καταστήματος έως και την Παρασκευή 17/04/2015.
Θα αξιολογηθεί ιδιαίτερα η ποιότητα των ειδών με α/α : 1,5,6,7 στην τεχνική έκθεση, για τα οποία απαιτείται η προσκόμιση δείγματος. Για όλα τα είδη η προσφορά θα αναγράφει επωνυμία του προσφερόμενου προϊόντος.
Η τεχνική έκθεση θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου (www.malevizi.gr). Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Αναγνωστάκη, τηλ 2813-400697.

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (82 ΚΒ)
Τεχνική Έκθεση

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA