Προϋπολογισμός Δήμου 2014 PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, ενέκρινε τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής για το 2014.
Πρόκειται για ένα προϋπολογισμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις απαιτήσεις εφαρμογής του προγράμματος της δημοτικής αρχής και ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχιση της συνετής πολιτικής οικονομικής διαχείρισης που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, με βασικό στόχο της ιδανικότερη αξιοποίηση όλων των πόρων του δήμου Μαλεβιζίου.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Προγραμματίζουμε μια ακόμα οικονομική χρονιά, με στόχο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας και να δώσουμε στον τόπο την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η οικονομική συγκυρία ως γνωστών είναι εξαιρετικά δύσκολη, οι πόροι της αυτοδιοίκησης έχουν περικοπεί σε τεράστιο βαθμό, οι αρμοδιότητές μας αυξάνονται συνεχώς, ενώ οι δημότες δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο στο να ανταποκρίνονται στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο δήμο.
Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, βασικός μας στόχος ήταν να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά του δήμου Μαλεβιζίου. Έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα και αυτό φαίνεται και από το πλήθος των έργων και των παρεμβάσεών μας που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους του δήμου. Από χρήματα δηλαδή που με κόπο καταβάλουν οι δημότες μας τα οποία επιστρέφουν ξανά σε αυτούς, μέσα από έργα σε κάθε γωνιά του Μαλεβιζίου. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια και το 2014 και αισιοδοξώ ότι θα έχουμε ξανά θετικά αποτελέσματα.
Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ δημόσια τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μανόλη Σαμόλη, καθώς και όλα τα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου μας, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν. Χειρίζονται τον πλέον ευαίσθητο και δύσκολο τομέα του δήμου και καταφέρνουν καθημερινά να ανταποκρίνονται με επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA