Εκδήλωση Αφιερωμένη στη Μητέρα PDF Εκτύπωση
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στην μητέρα διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Δ.Μαλεβιζίου "Μαλβαζία" σήμερα στο Τεχνόπολις με την συμμετοχή των νηπίων από τα Νηπ/γεία Αγ.Μαρίνας. "Τη μάνα μέσα απ'τα παραμύθια"μας παρουσίασε όπου επιμελήθηκε η Μαρία Σφυράκη από την ομάδα Κουκλο-βατώ με τον μοναδικό της τρόπο...
Ένα ποιηματάκι ήταν αρκετό για να περιγράψουν αυτό που αισθάνονται για την μανούλα τους...μια ζωγραφιά για να εκφράσουν την αγάπη τους...ένα τραγουδάκι για να της πουν "είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου"!!
Ο Σύλλογος Μαλβαζία παρουσίασε τις δράσεις του "κοπτικής ραπτικής"και "deqoupage" με επιμορφώτριες την κ.Αργυρώ Πατακιούτη Τριγώνη και Σαρρή Ελένη αντίστοιχα.Ο χώρος του Τεχνόπολις στολίστηκε με τα απίθανα δημιουργήματα των επιμορφούμενων(αρχάριων και προχωρημένων) όπου και παρέλαβαν τις σχετικές βεβαιώσεις.Τις ευχαριστούμε για την συνεργασία τους και την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε "και εις ανώτερα ".
Ο Σύλλογος προς τιμή της γιορτής αυτής μοίρασε πανέμορφα φυτά στις μαμάδες και ευχήθηκε "χρόνια πολλά "και να είναι πάντα καλά να φροντίζουν και να χαίρονται τα παιδάκια τους!!
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA