Αρχική Γραφείο Τύπου ΚΔΒΜ Έκθεση ζωγραφικής, ψηφιδωτού, διακόσμησης και φωτογραφίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι
Έκθεση ζωγραφικής, ψηφιδωτού, διακόσμησης και φωτογραφίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου σας προσκαλούν στην 1η έκθεση ζωγραφικής, ψηφιδωτού, διακόσμησης και φωτογραφίας.
Τα εκθέματα που θα παρουσιαστούν δημιουργήθηκαν από εκπαιδευομένους των αντίστοιχων τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου Ιανουαρίου - Ιουνίου 2014. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα και ώρα 22:00 μ. μ.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν σχετική αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ενηλίκων επιλέγοντας εκείνα της αρεσκείας τους από τα 70 στο σύνολο προσφερόμενα προγράμματα. Τα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η υποβολή φωτοαντίγραφου (φωτοτυπία) του Δελτίου Ταυτότητας, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στην έκθεση, όσοι θελήσουν να καταθέσουν αίτηση τότε και η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα διατίθεται στον χώρο της έκθεσης.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους παρακάτω υπευθύνους :
Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Σακαβάρα Ευαγγελία-Δωροθέα
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Περυσινάκη Αγάπη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813-400614, 2813-400611
Ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης κοινού : Τρίτη 09:30-12:30, Τετάρτη 09:30-12:30 και Πέμπτη 09:30-12:30
E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA