Αρχική Γραφείο Τύπου ΚΔΒΜ Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης) του Δήμου Μαλεβιζίου κατά το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015
Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης) του Δήμου Μαλεβιζίου κατά το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015 PDF Εκτύπωση
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης) του Δήμου Μαλεβιζίου κατά το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015 , στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ και ΤΟΠΙΚΗΣ εμβέλειας.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
  • Τα Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας εκφράζουν τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές Πολιτικές σε θέματα Διά Βίου Μάθησης Ενηλίκων. Για τα προγραμματα εθνικής εμβέλειας που θα λειτουργήσουν Δήμο Μαλεβιζίου κατά το τρέχον καθώς και για τις αιτήσεις συμμετοχής ανατρέξτε στα σχετικά αρχεία.
  • Τα Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας προτείνονται από τους Δήμους με γνώμονα τις τοπικές ανάγκες και την προώθηση της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και προσωπικής ανάπτυξης των δημοτών. Για τα τοπικά προγράμματα που θα προωθηθούν σε πρώτη φάση στον Δήμο Μαλεβιζίου και για τις αιτήσεις συμμετοχής ανατρέξτε στα σχετικά αρχεία. Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους συμμετέχοντες ότι από τα προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας θα υλοποιηθούν μοναχά εκείνα στα οποία θα υπάρξει εκπαιδευτής και απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων των 20 ατόμων για κάθε πρόγραμμα.

Τα προσφερόμενα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η υποβολή φωτοαντίγραφου (φωτοτυπία) του Δελτίου Ταυτότητας και η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία διατίθεται:
α) στα γραφεία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Μαλεβιζίου (Πλατεία Μ. Κατσαμάνη , έναντι Δημαρχείου),
β) στα Κ.Ε.Π. του Δήμου (Γαζίου, Τυλίσσου, Κρουσώνα)
γ) στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.
Η παρακολούθηση των ανωτέρω προγραμμάτων είναι δωρεάν και με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτών, θα χορηγείται στον εκπαιδευόμενο βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι αιτούντες έχουν δυνατότητα επιλογής έως και τριών (3) εκπαιδευτικών προγραμμάτων Εθνικής Εμβέλειας καθώς και έως δύο (2) Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας με σειρά προτίμησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων 23 Σεπτεμβρίου έως 17 Οκτωβρίου 2014.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στους παρακάτω υπεύθυνους :
Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Σακαβάρα Ευαγγελία-Δωροθέα
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Περυσινάκη Αγάπη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813-400614, 2813-400611
Ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης κοινού: Τρίτη-Πέμπτη 09:30π.μ-12:30μ.μ
Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σχετικά Αρχεία

Αρχεία PDF / DOC
Δελτίο Τύπου
Λίστα Προγραμμάτων Τοπικής Εμβέλειας
Λίστα Προγραμμάτων Εθνικής Εμβέλειας
Αιτήσεις Συμμετοχής

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA