Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοπή πίτας στο δήμο Μαλεβιζίου
Κοπή πίτας στο δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2013
Με την παρουσία όλων των υπαλλήλων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του δήμου και τέλεσε Αγιασμό για τη νέα χρονιά.
Το φλουρί «έπεσε» στην Εύα Καλλέργη, από την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου, η οποία και πήρε ως αναμνηστικό δώρο ένα γούρι για το 2013, μια 5νθήμερη άδεια και μια λιθογραφία, που προσέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης Μπότης Θαλασσινός, ο οποίος και παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, οικογενειακή γαλήνη και επαγγελματικές επιτυχίες και τόνισε: «Ολοκληρώσαμε μια ακόμα δύσκολη χρονιά με αρκετά ικανοποιητικά πιστεύω αποτελέσματα. Χάρη στις προσπάθειες όλων σας, καταφέραμε να καλύψουμε αρκετές ανάγκες των δημοτών μας. Όπως αντιλαμβανόμαστε και το 2013 δεν θα είναι εύκολη χρονιά. Πρέπει όμως να βρούμε τη δύναμη και το κουράγιο για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των κατοίκων αυτού του ευλογημένου τόπου. Πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι και με πίστη σε αυτό που κάνουμε. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί το τελευταίο κύτταρο του κοινωνικού ιστού και το πλέον βασικό. Αλίμονο αν δεν μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Ας μας έχει ο Θεός όλους υγιείς, ας δυναμώνει την πίστη μας κι ας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Προσωπικά με διακατέχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή, θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA