Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προσωρινός ανάδοχος για την κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στις Αρχαιότητες Τυλίσου
Προσωρινός ανάδοχος για την κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στις Αρχαιότητες Τυλίσου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013
Με τη συμμετοχή 20 εταιρειών και προσωρινό μειοδότη την εταιρεία Γ. Ταΐρης κ ΣΙΑ, πραγματοποιήθηκε η δημοπράτηση του έργου ολοκλήρωσης της κατασκευής του δρόμου που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου, προϋπολογισμού 73 χιλ. ευρώ.
Ο συγκεκριμένος δρόμος (μήκους 250 μ. και πλάτους 10 μ.) που διανοίχτηκε από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού, απέναντι από το χώρο που κατασκευάζεται η Πινακοθήκη Μαλεβιζίου και ενώνει την κεντρική αρτηρία με τον αρχαιολογικό χώρο. Η διάνοιξή του δε, έγινε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να οδηγεί τα αυτοκίνητα και τα τουριστικά λεωφορεία απʼ ευθείας στο χώρο στάθμευσης των αρχαιοτήτων. Αυτό εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τους επισκέπτες του σημαντικού αρχαιολογικού χώρου, αφού τους εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, χωρίς να χρειάζεται να κινηθούν μέσα από τα στενά δρομάκια της Τυλίσου, με όσα προβλήματα αυτό συνεπάγεται.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, δήλωσε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και τόνισε: «Άλλη μια σημαντική παρέμβασή μας στον τομέα του πολιτισμού, αλλά και των υποδομών, είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί. Τα οφέλη από το νέο δρόμο που διανοίξαμε στην ιστορική Τύλισο είναι προφανή και πολύπλευρα. Αξίζει να τονιστεί, ότι και αυτό το έργο γίνεται με ίδιους πόρους του δήμου μας. Από χρήματα των δημοτών μας δηλαδή, τα οποία επενδύονται από τη δημοτική αρχή και γίνονται έργα στο Μαλεβίζι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά, όλους τους ιδιοκτήτες γης που παραχώρησαν τμήματα των περιουσιών τους για τη δημιουργία αυτού του νέου δρόμου και να τους συγχαρώ για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους διακατέχει. Αυτή η συνειδητοποιημένη συμπεριφορά των δημοτών μας, είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που μας κάνουν να ατενίζουμε το μέλλον του τόπου μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA