Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα δωρεά βιβλίων για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου
Νέα δωρεά βιβλίων για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013
Μια ακόμα δωρεά σημαντικών βιβλίων πραγματοποιήθηκε προς την υπό ίδρυση Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου. Ο μαθηματικός κ. Γιάννη Βαρδουλάκης, μαθαίνοντας τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία Βιβλιοθήκης, ευαισθητοποιήθηκε και προσέφερε στο δήμο 621 τόμους βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη.
Πρόκειται για σημαντικά βιβλία των θετικών επιστημών, πανεπιστημιακά συγγράμματα, επιστημονικές διατριβές, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, καθώς και περιοδικά μαθηματικού και εκπαιδευτικού προβληματισμού, τα οποία στο σύνολό τους καλύπτουν τις απαιτήσεις μαθητών, φοιτητών και εξειδικευμένων μελετητών, ανάγκες δηλαδή που καλείται να καλύψει μια δημόσια βιβλιοθήκη.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Βαρδουλάκη για την ευγενική του χειρονομία και σε δηλώσεις τους τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική δωρεά, έρχεται να προστεθεί στην υπό ίδρυση Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Ο καλός φίλος Γιάννης Βαρδουλάκης, εμπλούτισε τη βιβλιοθήκη μας με σημαντικά επιστημονικά συγγράμματα και τον ευχαριστώ θερμά γιʼ αυτό.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κοινωνία μας, ανταποκρίνεται θετικά και σε αυτή μας την προσπάθεια. Αυτό μας χαροποιεί και παράλληλα μας δίνει την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς την προσπάθεια και για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας, μια προσπάθεια που γίνεται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν κι άλλοι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα ενισχύσουν αυτό το έργο.
Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους δωρητές, αλλά και όλα τα μέσα ενημέρωσης του τόπου μας, που προβάλλουν τις πράξεις αυτές και συμβάλλουν καθοριστικά στη διάδοση αυτών μηνυμάτων».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA