Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προώθηση των εσωτερικών μετακινήσεων των τουριστών στις παραλίες του Μαλεβιζίου
Προώθηση των εσωτερικών μετακινήσεων των τουριστών στις παραλίες του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013
Η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου (Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.) υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, για την εκτέλεση δρομολογίων τοπικής συγκοινωνίας στο δήμο Μαλεβιζίου.
Η διάρκεια της συνεργασίας είναι 3 μήνες και ο στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες, να γνωρίσουν με άνεση και ασφάλεια, τις παραλίες του δήμου Μαλεβιζίου, από το Δ. Δ. Αχλάδας μέχρι το Φόδελε.
Για το σκοπό αυτό, καθημερινά θα πραγματοποιούνται 7 δρομολόγια τα οποία θα περνάνε από το σύνολο σχεδόν των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής, έτσι ώστε να καλύπτεται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, αυτή η ανάγκη μετακίνησης.
Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης από την πλευρά της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ., ήταν ο Πρόεδρός Μ. Παπαδομανωλάκης και η ειδική σύμβουλος Ε. Αποστολάκη, ενώ από την πλευρά του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου ήταν ο Πρόεδρος Μ. Χαχλιούτης, ο δ/ντης Γ. Χαλεπάκης και το στέλεχος της εταιρείας Γ. Σηφάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA