Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκινάει η κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας
Ξεκινάει η κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013
Με τη συμμετοχή 15 εταιρειών πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για το έργο ανέγερσης του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας.
Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα έχει εμβαδόν 455 τετρ. μέτρα και θα μπορεί να φιλοξενεί 50 παιδιά, 12 εκ των οποίων θα είναι βρέφη. Θα διαθέτει αίθουσα ύπνου, κουζίνα, τραπεζαρία, αίθουσες ψυχαγωγίας, βοηθητικούς χώρους, κλπ, μεγάλη αυλή με παιδική χαρά και κήπο, ενώ θα είναι πλήρως εξοπλισμένος και απόλυτα προσβάσιμος σε Άτομα με Αναπηρία. Ο σταθμός θα κατασκευαστεί σε ιδιόκτητο χώρο του δήμου Μαλεβιζίου, δίπλα ακριβώς από το δημοτικό σχολείο της περιοχής. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη, σε δηλώσεις του τόνισε: «Από την πρώτη μέρα της θητείας μας, δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στις κοινωνικές δομές του τόπου μας. Ο βρεφονηπιακός σταθμός της Αγίας Πελαγίας είναι ένα σημαντικό έργο που πραγματοποιούμε σε ιδιόκτητο χώρο του δήμου μας με σκοπό να δώσουμε λύση και να καλύψουμε ένα σημαντικό κενό μιας μεγάλης και ιδιαίτερα ανεπτυγμένης περιοχής. Προσπαθούμε ως δημοτική αρχή με κάθε πρόσφορο τρόπο, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, όταν οι προσπάθειές μας έχουν τέτοια θετική κατάληξη. Δυστυχώς, τα περιθώρια που έχουμε ολοένα και στενεύουν και αποτελεί πλέον μονόδρομο η ένταξη των σημαντικών έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα όπως είναι το ΕΣΠΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την βοήθειά του, όπως επίσης και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας, που και σε αυτό το έργο συνεργάστηκαν θαυμάσια για να έχουμε σήμερα αυτό το θετικό αποτέλεσμα».
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 925 χιλ ευρώ και προσωρινός ανάδοχος αναδείχτηκε η κοινοπραξία «Μ. Ατσαλάκης - Ι. Καλούδης».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA