Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα παιδική χαρά και διαμορφώσεις δρόμων στα Καλέσσα
Νέα παιδική χαρά και διαμορφώσεις δρόμων στα Καλέσσα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013
Στον οικισμό των Άνω Καλεσσίων βρέθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον πρόεδρο του οικισμού Αντώνη Βασιλάκη για να διαπιστώσουν την πρόοδο σε έργα διαμόρφωσης δρόμων του οικισμού, καθώς και για να δούνε τη νέα παιδική χαρά που εγκαταστάθηκε στην πλατεία των Άνω Καλεσσίων.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Όπως έχουμε υποχρέωση, παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη όλων των έργων που εκτελούνται στο Μαλεβίζι, με στόχο την άρτια κατασκευή τους, στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Εδώ στα μαγευτικά Καλέσσα, εκτός από τα μεγάλα και σημαντικά έργα υποδομών που κατασκευάζουμε, όπως είναι η μονάδα του βιολογικού καθαρισμού και των δικτύων αποχέτευσης, το νηπιαγωγείο που ολοκληρώσαμε και άμεσα θα γίνουν τα εγκαίνιά του, αλλά και τις παρεμβάσεις ανάπτυξης που ετοιμάζουμε, όπως π.χ. η μελέτη πολεοδόμησης της περιοχής, δίνουμε ιδιαίτερο βάρος και στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Η νέα παιδική χαρά που παραδόθηκε ήδη στα παιδιά του οικισμού, αλλά και οι διαμορφώσεις του οδικού δικτύου που γίνονται, είναι παρεμβάσεις προσανατολισμένες σε αυτή την κατεύθυνση. Τα Καλέσσα άλλωστε, ως ένας οικισμός δίπλα στην πόλη που προσελκύει ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους, ήταν και παραμένουν ψηλά στις προτεραιότητες των στοχευμένων παρεμβάσεών μας.
Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον πρόεδρο του οικισμού Αντώνη Βασιλάκη, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσία, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτά τα έργα πραγματοποίησαν.»
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA